woensdag, juli 26, 2006

Het verhaal van het boek.


Er was eens een boek. Er waren zelfs twee boeken. Er was een aantal boeken. En dat boek dat droeg een titel. Dat boek dat droeg de titel "Slaap met me". En uit dat boek is gelezen op het strand van Newport Beach. In het Radisson Hotel. Het boek had gelegen in Rotterdam, Amsterdam, New York, Los Angeles. En een van de twee exemplaren had een bestemming.
Dat het boek op zijn bestemming aan zou komen was bekend in Australie, in Europa en zelfs in de Verenigde Staten. Mensen verheugden zich op de aankomst van het boek, mensen hebben zich mogelijk ook geirriteerd aan de aankomst van het boek, maar het moest en zou er komen. Het boek is er ook gekomen. Weliswaar negen dagen later dan oorspronkelijk de bedoeling was, maar het heeft zijn doel, min of meer, bereikt.

En of de ontvangster er blij mee is, dat is vraag twee... maar ik kon niet veel anders meer met het boek dan het op zijn plaats te laten arriveren. Dat is gebeurd, nu kan het boek dicht.

Het jammere is een beetje dat het eerste boek wat ik van haar kreeg, I.M als titel doreg. "In Memoriam". Tja, als je zo'n boek krijgt in het begin van een relatie, dan kan het haast al niet meer goed eindigen. Wat dat betreft ben ik een grotere optimist.

Geen opmerkingen: