maandag, augustus 20, 2007

Altijd leuk....

Ik mag nog een een partner meenemen naar Polen.... maar ik heb helemaal geen partner :-(

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat ga je in Polen doen dan? Klussen?

L M zei

Nee, een vriend van me gaat er trouwen.

Anoniem zei

Zeg Marjan, vanwaar die interesse als je eerder schrijft dat jullie in de status zijn: elkaar niet kennen. Bovendien plaats je een opmerking dat je niet zo van mannen houdt die zichzelf geweldig vinden. Als dat niet op Lars slaat, is het een zinloze opmerking. Wat heb je hier te zoeken als je toch niet van Lars houdt? Welke interesse heb je in hem? Je opmerking zijn trouwens allemaal erg cynisch, negatief en vol aannames en er zit een luchtje aan, in MIJN wereld ga je zo niet met onbekenden om in ieder geval, laat staan met bekenden!

Astrid

Anoniem zei

Zo Astrid, jaloerser kan het niet worden he? Ik neem aan dat jij wel van Lars houdt? Doe er dan iets aan en zorg ervoor dat hij zijn leven op orde krijgt...

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

Hoi Marjan, je slaat de plank mis waar het jaloers zijn betreft. Als jij je anonimiteit nou eens laat varen, we kennen namelijk geen Marjan, en je betrokkenheid eens op een andere manier inzet in plaats van misplaatste reacties neer te zetten….dan kunnen we misschien de samenwerking op gaan zoeken en samen Lars een handje helpen. Kies een kant, kies de kant van Lars of kies de anonieme kant waaruit je semi-betrokkenheid doorkomt. Want Lars is er absoluut niet mee gebaat om anoniem op jouw wijze benaderd te worden….
En wat zijn leven betreft, laten we dat discreet houden op het internet! Die man moet nog een toekomst in, zonder beladen verleden. Misschien kun je daar dan je steentje aan bijdragen? Als je hier verder over wilt praten, neem dan contact met mij op, friends.astrid@gmail.com

Anoniem zei

Jeetje Astrid, je mail is verwijderd door de beheerder - dan moet je nogal een frustratie kenbaar hebben gemaakt die er niet om loog... Volgens mij heeft Lars deze blog opgezet op internet notabene (dus hoe discreet kan je het houden) voor iedereen om te zien en te reageren. En dat doe ik dus ook. Als hij dit niet zou willen zou hij de optie om reacties te plaatsen uitzetten. Lars is volgens mij mans genoeg om zelf uit te maken wie er reageert en op welke manier. En jij hoeft niet iedereen te kennen die hier reageert.

Anoniem zei

Ik hoef inderdaad niet iedereen te kennen die reageert, maar als Lars haar dan ook niet kent wordt het een intrigerend verhaal..

Anoniem zei

Intrigerend he Astrid? Vind ik ook! Leuke naam trouwens!